diumenge, 17 de maig del 2009

Activitat amb errors sense errors !!


Unes cinquanta escoles de set municipis catalans participan en la campanya " r-cicle joguina " per sensibilitzar sobre el reciclatge de joguines electròniques.

Els alumnes del " Ceip castell Ciuró de molin de rei " , per exemple, han diseccionat un munt de joguines per descobrir tot el que amaguen a dins.

Moltes joguines porten a l'interior bombetes, xips electrònics, cables i piles que si van a parar a les escombraries poden ser molt perillosos i contaminants.

L'actualitat forma part de la companya " r-cicle joguina " organitzada per la fundació " Ecòtic " que vol promoure la recollida sel.lectiva de joguines i petits aparells elèctrics i electrònics dels que tenim a casa.

Les escoles i instituts que hi participan tenen al capsijoc un contenidor taronja on es poden deixar els jocs vells o espallats . Després uns professionals del reciclatge s'encarregan de separar els diferents elements per reutilitzar-los convenientment . Si a l'escola no teniu un d'aquests contenidors haureu de portar les joguines a la deixalleria.

SÍLVIA .






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada