dimarts, 26 de maig del 2009

Activitat per corretgir!

Unes cinquantes escoles de set municipis catalas participan en la campanya "r-cicle" joguina per sensibilitzar sobre el reciclatje de joguines electroniques.
Els alumnes del ceip Castell Ciuró de Molins de Rei per exempñe han disseccionat un munt de joguines per descobrir tot el que amaguen dins.
Moltes joguines perten a el interios bombetes,xips electronics,cables i piles que su van a parar a les escombraries poden ser molt perilloses i contaminants.
L'activitat forma part de la campanya "r-cicle" joguina organitzada per la fundació ecotic que vol promoure la recollida selectiva de joguines i petits aparells electrics i electronics del que tenim a casa.
Les escoles i instituts que hi participen tenen el capsijoc un contenedor taronja on es poden deixar els jocs vells o espatllats.Després uns professionals del reciclatje s' encarregen de separar els diferents elements per reutilitzar-los o reciclar-los convenientment. Si a la escola no teniu un d' aquests contenedors arreu de porta les joguines a la deixalleria.




Albert tauler

2 comentaris:

  1. Hola!

    Sóc la mestra dels nens i nenes del Pere Lliscart us volia felicitar pel blog que heu fet durant aquest mes i donar-vos les gràcies pels comentaris fets als meus alumnes.

    Espero que us vagi molt bé.

    Emma

    ResponElimina